SZUPER HÉTVÉGI IDŐNK LESZ! Marad a meleg, őszi idő kevés csapadékkal
2018. október 31. írta: BoldiG

SZUPER HÉTVÉGI IDŐNK LESZ! Marad a meleg, őszi idő kevés csapadékkal

idojaras-felhoesnapsutes.jpg

Ha eddig nem tervezte, most mindenképpen fontolja meg, hogy kiránduljon a hosszú hétvégén.

Ma a hajnali pára- és ködfoltok feloszlása után országszerte napos, száraz idő várható legfeljebb vékony fátyolfelhőkkel. A Dunántúlon többfelé élénk, nyugaton, északnyugaton erős lökések kísérhetik a déli, délkeleti szelet. Hajnalban 4-10, délután 17-22 fok várható, frontmentes idő lesz.

Holnap, azaz csütörtökön ismét felhősebb idő várható, de csapadék estig nem valószínű. A délkeleti szél élénk marad, északnyugaton erős lehet. Délután 17-25 fok várható, keleten lesz melegebb.

Pénteken kezdetben északkeleten lehet néhol kisebb eső, majd nyugaton növekszik meg erősebben a felhőzet és főként a Dunántúl nyugati felén számíthatunk esőre, záporra. Mérséklődik a légmozgás, de keleten még élénk lehet. Hajnalra 9-17 fokig csökken a hőmérséklet, nappal 18-24 fok várható, keleten lesz melegebb.

Szombaton délen, délnyugaton lehet kevés csapadék, de egyre többfelé kisüt a nap.

Vasárnap sok napsütés ígérkezik, csapadék nem várható. A délies szél néhol támadhat csak fel, nappal 18-23 fok valószínű.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1414335483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása