Itt a győri Audi válasza a szlovákiai Jaguar ezer eurós bérére
2018. november 08. írta: Cseri Pali

Itt a győri Audi válasza a szlovákiai Jaguar ezer eurós bérére

audi_4.jpg

Október 24-én elindult a Jaguar Land Roverek gyártása a szlovákiai Nyitrán, ahol az első évben 150 ezer darabot fognak gyártani. A vállalat az operátori pozíciókra körülbelül ezer eurós bruttó bért kínál, erre kompetencia-pótlék és legfeljebb 15 százalékos havi bónusz tevődik. Folyamat- vagy minőségellenőri pozíció már bruttó 1261 euróról indul. Az autopro a győri Audit, mi a válasza erre a lépésre.

Valós félelem, hogy a határmenti településen élő magyarok a Jaguarhoz mennek dolgozni? Tart attól a vállalat vezetése, hogy az Audi szakembereit elcsábítja a Jaguar? Milyen pozíciókba keres dolgozókat az Audi jelenleg a legnagyobb számban? Ezeket kérdezték az Audi Hungaria kommunikációs osztályától.

A nyitrai Jaguar Land Rover-gyár már közel két éve kezdte toborzó tevékenységét, melynek eredményeként fel is állt az a törzsgárda, amellyel elindulhatott a gyártás. Vállalatunk nem érezte ennek elszívó hatását, ami abból is látszik, hogy az Audi Hungaria munkatársainak száma az elmúlt időszak új projektjeinek köszönhetően a 2016 év végi 11 631 főről mára több mint 12 900-ra nőtt. Az Audi Hungaria biztos munkahelyeket, versenyképes béreket és széles spektrumú béren kívüli juttatási csomagot, valamint vonzó karrierutakat kínál munkatársainak. A jövőben további projektek indulnak Győrben, például egy újabb Q-modell gyártását kezdi meg 2019-ben a vállalat, ennek köszönhetően aktuálisan járműszereldei munkatársakat várunk. Emellett a kutatás-fejlesztés is egyre nagyobb súlyt kap az Audi Hungariánál, így fejlesztőmérnöki pozícióba is keresünk munkatársakat – közölte az Audi Hungaria kommunikációs osztálya.

Arra a kérdésre, hogy milyen kezdőfizetésre számíthat egy operátor az Audinál, nem közölt információkat a győri vállalat.

(auotopro)

 

Fotó: auotopro.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9014360489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása