KIS TAKNYOSOK: Kocsit loptak  Pannonhalmán majd a városban furikáztak
2018. november 10. írta: Cseri Pali

KIS TAKNYOSOK: Kocsit loptak Pannonhalmán majd a városban furikáztak

pannonhalma2_0.jpg

A rendőrségre arról érkezett bejelentés, hogy ismeretlen tettes 2018. november 8-án az éjszakai órákban Pannonhalmán, egy családi ház elől egy lezáratlan autót ellopott. A rendőrök rövid időn belül megtalálták az elvitt autót és az elkövetőket is, egy 14 éves és két 15 éves fiatalt.  A fiúkat a Pannonhalmi Rendőrőrsre november 9-én előállították, ahol jármű önkényes elvételének bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A helyi 14 éves sofőr és két utasa a bűncselekmény elkövetését elismerte, kihallgatásukon elmondták, hogy a jármű pótkulcsát a kocsiban megtalálták, amellyel azt elindították, majd a városban kocsikáztak.

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9014363913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása