ELTŰNT A 17 ÉVES ZSIDA DOMINIK! Segítsen megtalálni
2018. november 11. írta: BoldiG

ELTŰNT A 17 ÉVES ZSIDA DOMINIK! Segítsen megtalálni

zsidadominik-police-hu.jpeg

 

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a fiú 2018. október 11-én a Győri-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központban, mint kijelölt gondozási helyén nem jelent meg, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

A Győri Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 17 éves Zsida Dominik eltűnése ügyében.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Zsida Dominik tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9614365083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása