KAMU VAGY NEM KAMU? Élethosszig tartó SZJA-mentesség a győri háromgyerekes anyáknak is?
2018. november 13. írta: Cseri Pali

KAMU VAGY NEM KAMU? Élethosszig tartó SZJA-mentesség a győri háromgyerekes anyáknak is?

anya.jpg

Ömlenek a javaslatok” Novák Katain postaládájába, mióta elindult a nemzeti konzultációs ívek kipostázása – erről beszélt a család- és ifjúságügyi államtitkár az ATV Start című műsorban. Kicsit nagyon irányítottak azok a kérdések, de sebaj.

A politikus elmondta, rendkívül elhivatottak a családtámogatás terén, kormányra kerülésük óta megkétszerezték a családtámogatásokat is, és hosszan sorolta mi mindent tett a kormány – mindezt arra felelte, hogy a KSH egyik munkatársa azt lebegtette meg: ha minden így marad, akkor 2070-re 7 millióra csökkenhet Magyarország lakossága. Annak ellenére, hogy a hírekben már az jelent meg, hogy a háromgyermekes édesanyák élethosszig tartó személyi jövedelemadó mentességet kapnának, Novák azt mondta: ez még nyitott kérdés, többféleképpen meg lehet oldani azoknak az édesanyáknak a támogatását, akik már három gyermeket szültek. Az viszont tény, hogy élethosszig tartó támogatásban gondolkodnak.

(Forrás: atv)

 

A fotó illusztráció 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5314369521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása