HOGY HÍVNÁK EZT A GYŐRI PARKOLÓMŰVÉSZT? Szerintünk Ő a nagyteljesítményű természetvédő
2018. november 14. írta: Cseri Pali

HOGY HÍVNÁK EZT A GYŐRI PARKOLÓMŰVÉSZT? Szerintünk Ő a nagyteljesítményű természetvédő

tescoparkolas_gyor.jpg

Egy kedves olvasónk tanulságos képet küldött nekünk, amit a ménfőcsanaki Tesco parkolójában fényképezett a minap. Néztük, néztük a fotót, vakargattuk a fejünket, hogy miért áll be valaki ilyen ferdén a parkolóba. Annyira csak nem siet az ember, mondjuk vécére, hogy ahol van megáll, leállítja a kocsit és már ugrik is ki, aztán uzsgyi, nehogy összecsinálja magát. Vagy mégis?

Végül is határozottan arra jutottunk, hogy ez a parkolási technika nem lehet más, mint az úgynevezett favédő-parkolás, aminek a lényege, hogy az autósok mintegy kör alakban parkolnak egy fánál, vagyis körbeparkolják azt. A képen azért nem érthető annyira a dolog, mert csak egy kocsi van, de ha több autó lenne, már értenénk a körbeparkolás lényegét.

Ráadásul mi is írtunk már róla, hogy a városvezetés nagy ütemben nekiállt a fák kivágásának, így nem lennénk meglepve, ha ez valami tiltakozó-parkolás lenne.

Elképzelhető, hogy egyes ellenzéki politikusok favédő körparkolók kialakításával állnak elő a jövőben. Szurkolunk nekik!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr914372465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása