VÉGLEGES HELYÉRE KERÜLT A KISALFÖLD! Megvette a Mészáros Lőrinc birodalom
2018. november 28. írta: BoldiG

VÉGLEGES HELYÉRE KERÜLT A KISALFÖLD! Megvette a Mészáros Lőrinc birodalom

kisalfold_atalakitva.jpg

Tovább épül a Lölö-birodalom, lassan már alig lesz olyan rádió, tévé vagy újság az országban, ami ne lenne közvetve vagy közvetlenül a tulajdonában. Még az is lehet, hogy minden hírben benne lesz a csoda tehetséges gázszerelő keze, folyton beleütközünk majd nemzet “aranycsinálójának” aurájába.

A Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Talentis Group Zrt. megvásárolta a Magyar Idők kiadóját, és közvetett tulajdonába került a Lapcom, az Inform Média, valamint a Mezőgazda Lap- és Könyvkiadó vállalat. Az újabb médiafelvásárlásokkal Mészáros Lőrinc célja, hogy a Talentis Group alatt egyesített médiaérdekeltségeit a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnak adományozza. A tulajdonosváltással összefüggésben az érintettek a Gazdasági Versenyhivatal eljárását kezdeményezik.

Az Echo TV, a MediaWorks és a médiafelület-értékesítő Printimus megszerzését követően további befektetésekkel bővült a Talentis Group Zrt. médiaportfoliója. A társaság megvásárolta a Magyar Idők és a Karc FM kiadóját, a Magyar Idők Lapkiadó Kft.-t.

A cég egyik leányvállalata, a Mediaworks, pedig tovább bővítette regionális lappiaci érdekeltségeit: a Kisalföld, a Délmagyarország, a Bors, az Észak- Magyarország, a Kelet- Magyarország, a Hajdú Bihari Napló kiadóvállalatai mellett, megvásárolta a Mezőgazda Lap- és Könyvkiadó Kft.-t. Ez utóbbi gondozásában jelenik meg a Szabad Föld, valamint a Vidék Íze, és a Diéta & Fitnesz magazin-írja a 24. hu.

Most már igazán nincs sok olyan médium az országban, amit meg kell szereznie Lölönek, hogy a gazdája megnyugodhasson, övé az információs hatalom. Az a pár ellenzéki rádió meg lap is meg lesz nemsokára, és akkor teljes lesz az a fideszes univerzum, amelyre annyira vágynak. Remélem, azért a Kisalföldben Borkai Zsoltnak adnak legalább egy rovatot, a miheztartás végett.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2314400476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása