EZ A GYŐRI ÖTLET SZUPER! Táblát meg holnapra simán kicserélhetik
2018. november 29. írta: BoldiG

EZ A GYŐRI ÖTLET SZUPER! Táblát meg holnapra simán kicserélhetik

bankartyas_parkolo_automata_hiba-gyorbenkozlekedunk.jpg

Bankkártyás fizetési lehetőséget biztosító parkolójegy kiadó automatákat helyeztek üzembe Győrben.

A GYŐR-SZOL Zrt. a felszíni fizetőparkoló hálózat üzemeltetőjeként öt parkolójegy kiadó automata esetében megteremtette a bankkártyás fizetés lehetőségét. Ehhez a kijelölt parkolójegy kiadó automatákba a pénzérmés működést meghagyva bankkártya leolvasó egységet szereltek, így a várakozás díja aprópénz hiányában egy bankkártya érintésével is rendezhető.

További előny, hogy a bankkártyás fizetés csökkenti az érmepénz forgalmat, ezáltal a jegykiadó automaták üzemeltetésének terhei optimalizálhatóak. Mind az öt bankkártyás fizetést megengedő parkolójegy kiadó automata rendszámköteles, ami annyit jelent, hogy a parkolási díj számolásának indításakor elsőként a rendszámot kell beütni a billentyűzeten, majd ezt követően dönthető el a fizetés módja.

A használatban az automatákon olvasható feliratok nyújtanak segítséget, mármint magán az automatán lévők, mert a tetején lévő tájékoztató táblák cserére szorulnak, vagy az is lehet pontosan ez volt a GYŐR-SZOL célja, hogy így gyorsabban fog a hír terjedni. Ha ez utóbbi volt a cél, akkor mondhatjuk, ügyes!

A jövőben várhatóan további parkolójegy kiadó automatáknál is fizethetünk majd bankkártyával.
Bankkártyás fizetésre alkalmassá tett, rendszámköteles parkolójegy kiadó automaták Győrben:
Bajcsy-Zsilinszky út, színház oldalánál a postával szembeni parkoló
Czuczor Gergely utca, színház főbejáratával szembeni parkoló
Arrabona udvar
Zechmeister utca, buszmegálló mögötti parkoló öböl
Zechmeister utca, Jókai utca és Virágpiac közti szakasz

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1614404598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása