GYŐRI EGYEDÜLÁLLÓK! Válasszatok magatoknak párt, ha nem akarjátok, hogy a polgi jelöljön ki nektek
2018. november 29. írta: BoldiG

GYŐRI EGYEDÜLÁLLÓK! Válasszatok magatoknak párt, ha nem akarjátok, hogy a polgi jelöljön ki nektek

gyor-varoshaza-x_muemlekek_info.jpg

Az a hír járja, hogy ismét érdekes dolgokra készül a kormány, egyelőre meg nem erősített forrásból tudni csak, hogy egy egész családbarát akcióprogramot fognak kidolgozni a szakemberek Novák Katalin államtitkár reformgondolatai mentén haladva, mely szerint nincs joga annak az anyának gyereket vállalni, akinek nincsen férje vagy párja.

Állítólag már el is küldték a városok polgármestereinek a tervezetet, amelyben pontosan leírják, mi lesz a dolga ilyen esetekben az önkormányzatoknak. Sokat még nem tudni, egyelőre annyi biztos, hogy a hivataloknak összesíteniük kell a gyermeküket egyedül nevelő szülőket és az adatokat továbbítaniuk kell az államtitkárság felé.

Amit még forrásaink tudni vélnek, hogy a polgármestereknek személyesen kell férjet vagy feleséget keresniük a gyereküket egyedül nevelő szülőknek, felügyelniük kell a párkeresés lépéseit, és  sikeres párkapcsolat esetén az esküvőt az önkormányzatnak kell állnia.

Annyira nagy lehet a baj, tudtuk meg, hogy extrém esetekben még a többnejűség intézményét is bevezethetik, persze, mondjuk az iszlám mintától kicsit eltérően. Fontos, hogy a Munka Törvénykönyve módosításán felbuzdulva szeretnék ösztönözni a házasságkötéseket, méghozzá úgy, hogy a gyerekét egyedül nevelő szülőnek többet kell majd túlórázniuk, kevesebb szabadságot fognak kapni, és a cafetéria- szolgáltatásokat is megvonják tőlük. A gyermeküket egyedül nevelő szülők természetesen türelmi időt kapnak egy új kapcsolat kialakításához, amelyet 3 hónapban maximalizálnak.

A tervezet szerint településenként az  első 50, magának élettársat találó polgár halálig tartó adómentességet kap, illetve fél évre nem kell rezsit fizetnie. Az akcióprogram csúcspontjaként a kormány pár év múlva bevezetné a kötelező házasságot is.

A fentiek most még a képzelet szüleményei, de amennyire agy nélküli interjút adott Novák Katalin családügyi államtitkár, nem lennénk meglepve, ha egyesekben ez komolyan felmerülne.

 

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6814404190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása