A HATALOM  DURVÁN LETILTJA GYŐRBEN IS A BUSZOS CÉGEKET A DEMONSTRÁLÓK SZÁLLÍTÁSÁRÓL!
2018. december 07. írta: Cseri Pali

A HATALOM DURVÁN LETILTJA GYŐRBEN IS A BUSZOS CÉGEKET A DEMONSTRÁLÓK SZÁLLÍTÁSÁRÓL!

rabszolgatorveny_tiltakozas_0.jpg

Elképesztő dolgokkal próbálja a hatalom ellehetetleníteni a holnapi rabszolgatörvény ellenes demonstrációt.

Ebben jó néhány cégben partnerre is talált. Információink szerint vannak olyan vállalatok, amelyek egészen véletlenül aznapra túlórát rendeltek el a dolgozóknak, hogy ne tudjanak a demonstráción részt venni. Illetve a buszos cégeknek jelzi a hatalom, jobb, ha nem adnak buszt a szakszervezeteknek. Úgy látszik, jobban fél a kormány, mint azt bárki gondolta volna.

Több szakszervezet is mozgósít a szombati tüntetésre, kérdésünkre elmondták, hogy az egész ország területéről indulnak buszok, akik viszik a demonstrálókat, ráadásul bárki mehet, nem kell, hogy tagja legyen az adott szervezetnek. Amiről még beszámoltak - és ez nagyon jellemző a ma az országban uralkodó állapotokra-, hogy nagyon sok buszos céget utasítottak “felülről”, hogy ne biztosítsanak buszokat a szakszervezetek részére. Még úgymond “verbális segítséget” is kaptak, hogyan kell lerázni őket. Azt kell mondaniuk, hogy

“AZÉRT NINCS BUSZ, MERT MINDENKI BÉCSBE UTAZIK A KARÁCSONYI VÁSÁRRA”

A másik felháborító dolog, hogy tegnap több cégnél is túlórát rendeltek el az országban szombatra, hogy ne tudjanak a dolgozók elmenni a rabszolgatörvény elleni demonstrációra. Az egyik cégnél péntekre és szombatra leállás volt betervezve alapanyaghiány miatt, és láss csodát, berendelték a munkavállalókat karbantartásra. Van olyan észak-magyarországi cég, ahol 14-en mentek volna tüntetni, és véletlenül személy szerint mind a 14 személyt behívták túlórázni. Ebből is látszik, hogy a hatalom minden eszközt bevet annak érdekében, hogy minél kevesebb ember legyen a holnapi tüntetésen.

Ki tudja, lehet, hogy körbezáratják a katonasággal a fővárost, hogy ne tudjanak eljutni a helyszínre a tüntetők. Esetleg betontömböket helyeznek el Budapest körül, vagy felszedik az autópályákat?

 

Fotó: Facebook

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr514452594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása