KIEMELKEDŐ ELISMERÉS A GYŐRI PETZ ALADÁR FŐNŐVÉRÉNEK! Gratulálunk Pércsyné Fábián Krisztinának
2018. december 07. írta: BoldiG

KIEMELKEDŐ ELISMERÉS A GYŐRI PETZ ALADÁR FŐNŐVÉRÉNEK! Gratulálunk Pércsyné Fábián Krisztinának

petzaladarkorhaz.jpg

A 2018-as év kiemelkedő egészségügyi szakdolgozóit tüntette ki a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) országos szervezete Budapesten pénteken.

Az ünnepségen átadták az év kiváló szakdolgozója díjat, amelyet idén Ádám Anett diplomás ápoló, a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház sebészeti osztályának főnővére kapott. Elismerték Pércsyné Fábián Krisztina, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház pszichiátriai főnővérének munkáját is.

Az év elhivatott fiatal szakdolgozója pályázatot hatodszorra hirdették meg, a díjat Guczogi Gábor, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház sürgősségi osztályának intenzív szakápolója, diplomásápoló-hallgató vehette át. Elismerték mellette Szabó Hajnalka, a Semmelweis Egyetem I. Belgyógyászati Klinika hematológiai részlegének osztályvezető főnővérének, valamint Gránási Bettina, a Szegedi Tudományegyetem neurológiai klinika akut stroke osztálya ápolójának tevékenységét is.

Az év kiváló szakdolgozói közössége díjat a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ sürgősségi betegellátó önálló osztálya érdemelte ki. Kiemelték a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szeptikus részlegét is.

A MESZK díjazta még a legtöbb egészségügyi szakdolgozót adó magyar család címre. A Komárom-Esztergom megyében élő Fekete-Kiss-Lutring rokonságban tizenkét szakember található, nyolc közülük jelenleg is aktív egészségügyi szakdolgozó. Jutalmazták még Szolárd Józsefnét és családját Pest megyéből, ők tizenhat szakdolgozót adtak az egészségügynek, közülük négyen ma is dolgoznak - számolt be az MTI.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7414453954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása