NE HASZNÁLJON GYŐRBEN SEM HUMANOID GUMIPÓKOT! Elképesztő szabálysértés az 1-es főútról
2018. december 09. írta: BoldiG

NE HASZNÁLJON GYŐRBEN SEM HUMANOID GUMIPÓKOT! Elképesztő szabálysértés az 1-es főútról

Azt a címet is adhattuk volna, hogy “A csomagrögzítés új módja: az asszony”.

Mielőtt azt hinnénk, ez valami trükkfelvétel, a módszer működőképességéről készítették az alábbi videót, amelyet Mosonmagyaróvár közelében, az 1-es főúton készítettek.

A szabálytalanságot és főleg a veszélyességet ezúttal is felülírta a praktikusság, és a megfelelő helyre állított hűtőszekrény (?) iránti vágy.

Az eredeti olvasói tudósítást a Blikkben olvashatja!

A főszereplők vélhetően egy új hűtőgépet szállítanak az utánfutójukkal, ám talán nem bízhattak eléggé a kötelekben, vagy keveset vittek magukkal, mindenesetre a gép kirögzítését egy „humanoid gumipókkal” is növelték.

Talán a sofőr asszonya tartja mozdulatlanul az utánfutó sarkába állított háztartási gépet. A duó tagjai ezek szerint nem felejtették el, hogy a hűtőt ugye, nem szabad fektetve szállítani.

Ha kimosolyogtuk magunkat, gondoljunk arra, hogy akár egy kátyún is könnyen megpattanhatott volna az utánfutó, gyakorlatilag katapultálva a nőt.

Tényleg ennyire fontos egy ember élete?

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6114465744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása