PROPAGANDA VIDÁMKODÓ HÍRADÓ: A győri nyugdíjasoknak is megéri unoka helyett a melót választani!
2019. január 03. írta: BoldiG

PROPAGANDA VIDÁMKODÓ HÍRADÓ: A győri nyugdíjasoknak is megéri unoka helyett a melót választani!

nyugdijas-munkavallalo-proaktivdirect-com.jpg

Egyre több nyugdíjasnak éri meg dolgozni, mondta egy államtitkár.

Akár az is elképzelhető, hogy hamarosan megduplázódhat a nyugdíj mellett munkát vállalók létszáma. Legalábbis ha az adórendszeren múlik, akkor biztosan, igyanis idén már csak személyi jövedelemadót kell fizetniük a nyugdíjas munkavállalóknak, járulékot nem. Ezzel még egyébként a vállalkozások is jól járnak: nemcsak tapasztalt munkaerőhöz jutnak, de a közterheik is csökkennek.

Eddig a hír!

A dolgozó nyugdíjasok Így nem fognak unatkozni, sőt szem előtt lesznek, ráadásul az unokáikra sem kell főzni. Ezzel talán végre a szülők is többet foglalkoznak a gyerekekkel, nem a nagyinak kell megoldani a gyereknevelést, mert a gyárban fog dolgozni.

És ha a több pénzük lesz a nyugdíjasoknak akkor biztosabban ki tudják fizetni a csekkjeiket, amit az állami közműszolgáltatók bizonyára jó néven vesznek. Talán az egyik legjobb dolog, hogy a gyógyszereiket ki tudják fizetni, sőt gond nélkül már jó előre meg tudják várásolni a sírhelyüket és rengeteg pénz lesz a temetésükre is.

A sok munkának köszönhetően végre jobban is fognak öltözködni és nem öt évig hordják ugyanazt a kabátot és cipőt. Plusz többet tudnak spórolni az unokáknak is:  hamarabb lesz a gyerekeknek tabletje és mobiltelefonja, és jóval előbb elhúzhatnak az országból valami sokkal jobb helyre, így a szülők is nyugodtabbak lesznek.

Ezek után el lehet azon is gondolkodni, hogy a dolgozó nyugdíjasok  hozzájárulhatnának a tömegközlekedés finanszírozásához illetve a reggeli tömegnyomor is csökkenne a buszokon,  hiszen dolgozni járnának, nem holmi utazgatással töltenék az idejüket mint eddig.

Látják mennyi pozitív oldala lenne, ha végre a nyugdíjasok is dolgoznának?

Még a végén lehet, hogy ők követelnék, hogy emeljék fel a nyugdíjkorhatárt.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7214531774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása