VAN MIBŐL ADNI GYŐRBEN AZ AUDI DOLGOZÓKNAK! Stabilan működik a jubileumát ünneplő cég
2019. január 12. írta: Cseri Pali

VAN MIBŐL ADNI GYŐRBEN AZ AUDI DOLGOZÓKNAK! Stabilan működik a jubileumát ünneplő cég

audi3.jpg

Az Audi Hungaria stabil termelési eredménnyel zárta a 2018-as évet. A vállalat tavaly ünnepelte fennállásának 25 éves jubileumát, és fontos mérföldköveket ért el: az első győri SUV, az Audi Q3 sorozatgyártásának elindításával, valamint az elektromos motorok gyártásának felfutásával egy új korszakba lépett az Audi Hungaria. Az évet 13.084 munkatárssal zárta a vállalat, amely az Audi Hungaria történetének legmagasabb munkatársi létszáma.„Vállalatunk sikerrel teljesítette a számos kihívást hozó tavalyi évet, és lefektette biztos jövője alapjait “, mondta Achim Heinfling, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke. Reméljük, ez meglátszik majd a dolgozók bérén és különböző egyéb juttatásain és a munkakörülményein is. Ugyanis mindezek mellett a céget is elérte a munkaerőhiány.

Az elektromos meghajtások mellett a vállalat konzekvensen dolgozik a belső égésű motorok továbbfejlesztésén.

A vállalat mintegy 6 000 munkatársa naponta több mint 8 800 motort gyárt a Volkswagen Konszern 31 járműgyártó telephelye számára.

Audi Q3-asok Győrből

A járműgyártásban 2018-ban kereken 100 000 négykarikás autó gördült le a gyártósorról. A legmagasabb darabszámban gyártott modell az Audi A3 Limousine volt, amelyből 62 654 darab készült. Az Audi TT modellekből, amelyeket immár 20 éve kizárólag Győrben gyártanak, 8 756 Coupé-t és 3 362 Roadstert gyártottak a munkatársak. 2018-ban 9 571 Audi A3 Cabriolet hagyta el a gyártósort. Az Audi Q3 sorozatgyártása nyáron indult el Győrben, év végéig 15 657 darab készült az első győri SUV-ből.

Az Audi Hungariánál készülő modellek világszerte több mint 90 országba jutnak el. 2018-ban Németországban, Nagy-Britanniában, valamint az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában voltak a legnépszerűbbek a győri négykarikás autók.

Az Audi Hungaria 2018. december 31-én 13 084 munkatársat foglalkoztatott.

A vállalat 2019-ben is lendületben marad: az Audi Q3 gyártásfelfutása után egy újabb Q-modell gyártása indul el idén Győrben.

 

Forrás: autószektor

 

Fotó: autoszektor.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr214557670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása