ÁLLJON LE AZ ORSZÁG! Szombaton Győrben újabb félpályás útlezárással is tiltakoznak a rabszolgatörvény ellen
2019. január 14. írta: Cseri Pali

ÁLLJON LE AZ ORSZÁG! Szombaton Győrben újabb félpályás útlezárással is tiltakoznak a rabszolgatörvény ellen

alljon_le.jpg

Szombaton félpályás útlezárás lesz elegendő résztvevő esetén ( több mint 40 gépjármű) két helyszínen Győrben Gyülekező 12.00-kor a Nádorvárosi köztemető nagy parkolójában. Eligazítás után a parkolóból vonulnak a résztvevők a helyszínekre. A demonstráció 13:00 - 15:00 között zajlik.

Január 19-én 15 órakor egy időben tüntet Magyarország mind a tizenkilenc megyéje és a külhoni magyarság a rabszolgatörvények, a munkavállalók növekvő kiszolgáltatottsága ellen, a méltányos munkafeltételekért és bérekért! Kérünk minden magáért, családjáért és Magyarországért felelősséget érző polgárt, hogy csatlakozzon a megyeszékhelyeken és a többi városban szerveződő demonstrációkhoz, vagy akár szervezze meg azt saját településén.

Keressétek a megyei akciószövetségeket! Szervezzetek röpgyűléseket, szórólaposztásokat, utcai akciókat, útlezárásokat! Használjátok a tiltakozás, figyelemfelhívás minden lehetséges legális formáját már január 19-e előtt, hogy mindenki tudjon a sztrájkköveteléseinkről, a készülő tüntetésekről!

Le a rabszolgatörvényekkel! -írják a szervezők a Facebook-oldalukon.

 

Fotó: Facebook

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9614561816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása