VAN “HUMORUK” A GYŐRI RENDŐRÖKNEK! Az Önök segítségét kérik, e nagyszerű kép és két hónap után
2019. január 20. írta: BoldiG

VAN “HUMORUK” A GYŐRI RENDŐRÖKNEK! Az Önök segítségét kérik, e nagyszerű kép és két hónap után

elkoveto-gyor191117-01.jpg

Nyilván ez lehet a legjobb minőségű felvétel, ha közzétették.

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához, akit lopás miatt keresnek. A rendelkezésre álló adatok szerint Győrben, a Török István utcában egy padról lopott el egy személyes iratokat, bankkártyát, mobiltelefont és személyes tárgyakat tartalmazó táskát a tolvaj tavaly november 17-én 13 óra 30 perckor, majd a táskában talált bankkártyával pénzt próbált meg felvenni egy bankautomatából.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiről a bankautomata közelében lévő biztonsági kamera felvételt készített, onnan származnak a képek.

elkoveto-gyor191117-02.jpg

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3314573930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása