NEM ENGED A GYŐRI AUDI A KÖVETELÉSEKNEK! Eredménytelen volt a tegnapi tárgyalás
2019. január 21. írta: BoldiG

NEM ENGED A GYŐRI AUDI A KÖVETELÉSEKNEK! Eredménytelen volt a tegnapi tárgyalás

audi-jarmufejlesztes-audi-hu.JPG

Tegnapi nap folyamán is tárgyalóasztalhoz ültek a felek az Audi győri üzemében, hogy megoldást találjanak a munkavállalók és a cég közötti béremelési elképzelések kibékítésére.

Az Audi Hungária Független Szakszervezetének beszámolója szerint nem történt érdemi elmozdulás a cég részéről, gyakorlatilag ugyanazt ajánlották mint legutolsó alkalommal.  

Úgy tűnik, nem volt elég erős, a pénteki több ezres demonstráció a cég vezetői szerint, persze botorság is lenne azt hinni, hogy ilyen gyorsan beadják a derekukat. A szakszervezet ismét hangsúlyozta azokat a tényeket, amelyek megalapozzák a béremelési javaslatukat, hozzátéve azt, a jelenlegi sztrájk követelés mindössze a cég 3 napi árbevételét jelentené. Ez elegendő lenne a jelenlegi munkavállalók valós megbecsüléséhez.

A munkáltató ajánlata, amelyről nincs egyelőre közelebbi információ, álláspontjuk szerint nem jelent érdemi elmozdulást, pedig a 4000 pénteki demonstráló elég egyértelműen jelezte, hogy elégedetlen az eddigi ajánlattal. A cég próbálta kissé eltolni a felelősséget is, ugyanis hangsúlyozta, hogy az ajánlat elfogadása esetén a beszállítóik kerülnének bajba, nem tudnák a béremelést követni.

Ma egyébként az AHFSz sztrájkbizottsága ülésezik, ott megvitatják a tegnap történteket és meghatározza a további lépéseket.

A jelenlegi egyeztetési időszak holnap éjfélig tart, a felek még egyszer megkísérlik a megegyezés megkötését, holnapi napon ülnek tárgyalóasztalhoz.

(via AHFSZ)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6514579592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása