MI VAN GYŐRBEN, HOGY TELE VAN KÖRÖZÖTT BŰNÖZŐKKEL? Tegnap hármat is lekapcsoltak
2019. január 30. írta: Cseri Pali

MI VAN GYŐRBEN, HOGY TELE VAN KÖRÖZÖTT BŰNÖZŐKKEL? Tegnap hármat is lekapcsoltak

rendorseg-szirena-ajo.jpg

A Győri Rendőrkapitányság járőrei tegnap 10 óra 40 perckor egy 39 éves férfit igazoltattak Győrben a Fehérvári úton. Az intézkedők megállapították, hogy a bajai lakost a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körözte. Ugyanaznap 19 óra 10 perckor Győrben, a Radnóti utcában a rendőrök egy 49 éves helybéli nőt igazoltattak. Az intézkedés során megállapították, hogy a Győri Járásbíróság körözését rendelte el.Tegnap  13 óra 40 perckor Győrladaméron, az Oszkár Voltz utcában igazoltattak a járőrök egy 48 éves szlovák állampolgárt, akiről megállapították, hogy a Tatabányai Törvényszék körözte. A két férfit és a nőt elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8314598634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása