LECSAPOTT A BRUTÁLIS BÁCSAI PARKOLÁSI-RÉM: A lélegzete is eláll, ha ezt megnézi
2019. február 11. írta: Cseri Pali

LECSAPOTT A BRUTÁLIS BÁCSAI PARKOLÁSI-RÉM: A lélegzete is eláll, ha ezt megnézi

parkeszrem.jpg

A Bácsai parkolási rém ismét lecsapott, tudtuk meg a Győrben közlekedünk csapatától.  A helyszín a Kultúrház utca és a Sövény utca kereszteződése.

Nehezen belátható, egyenrangú utak útkereszteződése. Annak ellenére, hogy van hely, rémsofőrünk rendszeresen ide parkol. Egyébként itt szinte alig veszik figyelembe, hogy jobbkéz-szabály van, száguldoznak-írja a kép beküldője.

Hát igen, nem tudjuk, ha valaki belerombol majd vagy meghúzza kicsit az autóját, mit gondol majd akkor a tulajdonos, aki nem akarja ismerni a szabályokat. Vagy ha traktorral kicsit átrendezi valaki. Kár, hogy nem vette még észre egy rendőr sem, nagy fogás lenne.

 

Fotó: Győrben közlekedünk/ Facebook

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5114620898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása