A MÉSZÁROS-TERV ÚJABB LÉPÉSE: Mint a huzat, úgy átvették Lölö emberei a TV2 irányítását
2019. február 13. írta: Cseri Pali

A MÉSZÁROS-TERV ÚJABB LÉPÉSE: Mint a huzat, úgy átvették Lölö emberei a TV2 irányítását

orban_meszaros-maszk.jpg

Villámgyorsan átrendeződtek az erőviszonyok a TV2-ben Andy Vajna halála után. A tévécsatorna irányítása Vajnáé volt addig, aztán négy nappal a január 20-i halála után rendkívüli közgyűlést tartott a TV2 Média Csoport Zrt.

De nem a tévé székházában, nem is a Vajna-tulajdonú vállalatok Rákóczi úti főhadiszállásán, hanem a Mészáros Lőrinc érdekeltségeinek egyik központjában, az Andrássy út 59-ben – derítette ki a Válasz online a friss cégbírósági iratokból.

Ott pedig a Mészáros köréhez sorolt emberek megkaparintották az irányítást. Vajna helyett az igazgatóság egy másik tagja, az Echo Tv vezéreként is működő Vaszily Miklós lett a TV2 elnöke – írják. „A megújult igazgatóság tagja lett továbbá a Mészáros-féle tőzsdei cégek jogi képviseletét ellátó Kertész Tamás József, valamint a felcsúti expolgármester érdekeltségeivel régóta szimbiózisban működő Duna Aszfalt Kft. ügyvédje, Czira Szabolcs Sándor – aki nem mellékesen az útépítő céget birtokló Szíjj László veje.” És maradt az igazgatóság tagja a szintén Mészáros-lekötelezettként emlegetett Barna Zsolt.

Négy ember pedig a Vajna-vonalhoz tartozik a portál írása szerint. „A csatornavezér Dirk Gerkens, a vele örökkön-örökké együtt mozgó Rákosi Tamás, valamint Horváth Balázs, a Rogán Antal–Habony Árpád-féle kommunikációs élcsapathoz kötődő ügyvéd maradt az igazgatóság tagja. Továbbá – talán a végtisztesség jegyében – beülhetett még újoncként a TV2 irányítói közé Andy Vajna állandó cégtársa, az amerikai illetőségű Samuel R. Falconello.”

Szóval 4:4, de az igazgatóság elnöke Vaszily, ő pedig, említettük, Mészároshoz húz a róla elterjedt hírek szerint.

(24)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9714625650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása