ÁLLATI MEGHÖKKENTŐ: Mici, a kecske besétált egy győri boltba, de nem vett semmit
2019. február 16. írta: Cseri Pali

ÁLLATI MEGHÖKKENTŐ: Mici, a kecske besétált egy győri boltba, de nem vett semmit

kecs.jpg

Az egyéves kecske tett egy kört a szerszámok között a bámuló vevők szeme láttára. Az üzlet tulajdonosa, Pap Oszkár, a győri evezőssport alakja vette gondozásába a gazdátlan állatot.

Délután eredményre vezetett a kutatás. Mint kiderült, a közeli Cső Lavina telephelyéről ment világgá az állat. „Zárás körül kóborolt el, valahogy átugrotta a kerítést, korábban sosem tett ilyet – mesélte lapunknak gazdája, Szórádi Lászlóné.

– Egyből a keresésére indultunk, de szőrén szálán eltűnt. Párjával együtt csupán az unokák kedvéért tartjuk." Végül azt is megtudta a kisalföld, hogy hívják a csavargó kecskét: Micinek, míg párja, Bongyor otthon várta hazatértét.

kecs2.jpg

Micit először Valentin-napi meglepetés kecskének nézték, de hamar kiderült, hogy csak elkóborolt a jószág. Bizonyára világot akart látni, azért látogatott el a szomszédba. A boltban tett egy kört, megnézte a szerszámokat, de nem vásárolt semmit, lehet, hogy nem talált kecskének megfelelőt.

Mici azóta már otthon van, igazán jól érzi magát, és már nincs kedves világot látni. Mindenkit üdvözöl, mekk.

 

Fotó: Facebook/ Pap Oszkár

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8714630808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása