MI VAN ITT GYŐRBEN? Kábszeres tolvaj lopott el egy kocsit a Pásztor utcából, menekülés közben lekapcsolták
2019. február 28. írta: Cseri Pali

MI VAN ITT GYŐRBEN? Kábszeres tolvaj lopott el egy kocsit a Pásztor utcából, menekülés közben lekapcsolták

kocsitolvaj_gyor.jpg

Személygépkocsit tulajdonított el, 24 órán belül elfogták a győri rendőrök.

Állampolgári bejelentés érkezett tegnap hajnalban Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, hogy egy Opel típusú személygépkocsit eltulajdonítottak Győrben, a Pásztor utcából.

A nap folyamán végrehajtott széleskörű adatgyűjtés eredményeként a keresett gépjárművet a győri járőrök megtalálták 19 óra 35 perckor Győrben, egy utcában leparkolva. A lopott autóhoz érkező férfival szemben intézkedést kezdeményeztek, azonban az ismeretlen személy a rendőri felszólítás ellenére a személyautóval elhagyta a helyszínt. A menekülő férfi kocsiját a rendőrök néhány utcával később megállították és a sofőrt elfogták.

K Zsolt győri lakost a Győri Rendőrkapitányságra előállították, a vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A nyomozók lopás bűntette, valamint kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 28 éves férfit, az eljárás vele szemben őrizetbe vétele mellett folytatódik a Győri Rendőrkapitányságon.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4914659715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása