KÉSSEL RABOLTAK A GYŐRI MUNKÁSSZÁLLÓN! Pofonok, fenyegetőzés, de nem jutottak messzire
2019. március 10. írta: BoldiG

KÉSSEL RABOLTAK A GYŐRI MUNKÁSSZÁLLÓN! Pofonok, fenyegetőzés, de nem jutottak messzire

kes-police-hu_1.jpg

Az egyik győri munkásszállóról érkezett a rendőrségre egy bejelentés, még tegnap hajnali 4 órakor.

Kiderült, hogy két férfi pénzt rabolt el az egyik ott lakótól. A helyszínre kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a hajnali órákban bekopogott a lakásába két férfi, akik közül az egyik, akit látásból ismert, kiabálni kezdett vele, többször felpofozta és egy késsel fenyegetődzve pénz követelt tőle. A sértetten kívül még egy fiatal pár is tartózkodott a lakásban, akiket szintén megfenyegetett a rabló, ezért az egyikük pénzt adott a verekedőnek, aki erre a társával együtt elhagyta a szobát.

A rendőrök aránylag gyorsan beazonosították a bűncselekmény egyik feltételezett elkövetőjét - K. Tibor 36 éves csornai lakost - és néhány órán belül elfogták őt társával - K. József 32 éves gönyűi lakossal - együtt.

Mindkettőjüket előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételüket követően, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8214679980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása