TÉNYLEG MENŐNEK KÉPZELTE MAGÁT GYŐRBEN A GARÁZDA TÁRSASÁG? Ártatlan járókelőt vertek meg
2019. március 13. írta: BoldiG

TÉNYLEG MENŐNEK KÉPZELTE MAGÁT GYŐRBEN A GARÁZDA TÁRSASÁG? Ártatlan járókelőt vertek meg

garazda-gyor-0311-police-hu.jpg

A rendőrök még a helyszínen elfogták őket.

Bejelentést kaptak a zsaruk hétfőn késő este arról, hogy Győrben, a Szigethy Attila úton négy férfi verekszik. A kiérkező egyenruhások az ismeretlen férfiakat a helyszínen igazoltatták.

A járőröknek a tanú elmondta, hogy a három garázda férfi az ott lévő forgalomterelő táblákat és a buszmegállót rugdosták, ezért rájuk szólt. Vitatkozás közben ketten bántalmazták őt, többször megütötték, majd megrugdosták.

Az intézkedők B. Attila 30 éves téti lakost, Sz. Róbert szintén 30 éves győri lakost és társukat N. Patrik 23 éves szombathelyi lakost elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindhárom férfit, csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2314686070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása