GYŐRÖTT IS VANNAK ILYEN BÉNA TOLVAJOK? Nem tudta elkapni a disznókat, mert gyorsabban futottak nála
2019. március 23. írta: Cseri Pali

GYŐRÖTT IS VANNAK ILYEN BÉNA TOLVAJOK? Nem tudta elkapni a disznókat, mert gyorsabban futottak nála

diszno.jpg

Nem győri az eset, de muszáj megosztanunk olvasóinkkal, mi egy órát visítva röhögtünk az íróasztalunknál, mikor rátaláltunk. Alighanem megvan az év legviccesebb rendőrségi híre.

Az állatok gyorsabban futottak, mint a tolvaj, ezért nem tudta elkapni őket. Az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy esztergomi telepről akart disznót lopni egy 18 éves helyi férfi 2018. október 2-án. E. M. a telephelyet körülvevő drótkerítés alját megbontotta, az alatt mászott be a telepre. Az ott lévő sertések közül többet is meg akart fogni, de azok elfutottak előle, nem tudta őket ellopni. Miután többszöri próbálkozásra sem sikerült elkapni az állatok közül egyet sem, felhagyott a szándékával és távozott a helyszínről. Az elkövetőt az esztergomi rendőrök rövid időn belül azonosították és három nap múlva gyanúsítottként kihallgatták. E. M. ellen lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a malacokat saját részre akarta ellopni, azért hogy később levágja őket. A nyomozás vizsgálati szakaszában az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4214710155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása