MA ELŐ A NAPSZEMCSIT GYŐRBEN IS A VERŐFÉNYES NAPSÜTÉSBEN! Napokig nem lesz ilyen alkalmad
2019. március 24. írta: BoldiG

MA ELŐ A NAPSZEMCSIT GYŐRBEN IS A VERŐFÉNYES NAPSÜTÉSBEN! Napokig nem lesz ilyen alkalmad

szepido-hu-depositphotos_com.jpg

Mára, napos időt jósolnak, többnyire gyenge, csak helyenként erőteljesebb gomolyfelhő-képződéssel. Kora délutánig csapadék nem várható, majd az északkeleti, északi megyékben néhol zápor előfordulhat. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul. Késő estére általában 6 és 13 fok közé hűl le a levegő.

Estétől észak felől megnövekszik a felhőzet. Északon elszórtan, délebbre néhol eső, zápor valószínű. A szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 9 fok között alakul.

Holnap, azaz hétfőn döntően erősen felhős időre számíthatunk, inkább csak átmeneti szakadozások lehetnek a felhőzetben. Az ország délnyugati harmadán több helyen, másutt elszórtan várható eső, zápor. Többfelé megerősödik az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között várható.

Kedden fokozatosan felszakadozik a felhőzet, és napközben gomolyfelhő-képződés várható több-kevesebb napsütéssel. Inkább csak a keleti területeken fordulhat elő néhol záporeső. Többfelé megerősödik, a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű.

A meteorológusok szerint szerdán a fátyol- és gomolyfelhők mellett az ország nagy részén hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, számottevő csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 11 fok között alakul.

Csütörtökre a fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütést ígérnek, csapadék nem valószínű. Gyakran megélénkül, néhol megerősödik az északias irányú szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

címlap: depositphotos.com

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3114712947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása