EP VÁLASZTÁS 2019: Elégedetlen a fizetésével? Szeretne egészségesebb környezetben élni?
2019. április 14. írta: Cseri Pali

EP VÁLASZTÁS 2019: Elégedetlen a fizetésével? Szeretne egészségesebb környezetben élni?

 vago_1.jpg

HOLNAP DÉLUTÁN UTCAFÓRUM lesz 16 órakor a Baross utcában, a Csónakos szobornál.

A helyszínen az LMP listavezetőjével, Vágó Gáborral vehet részt kötetlen beszélgetésen, ahol jó néhány téma is terítékre kerül, például, hogy a multikat nem elűzni, hanem megrendszabályozni kell, amihez fontos lenne  az itt lévő vállalatoknál a hasonló szabályok betartása, mind a dolgozók, mind a környezetvédelem tekintetében.

Ha a jövedelmeket nézzük, most már hasonló fizetéseket kell elérni, mint a régióban, például szlovákoknál, lengyeleknél, a csehekről már nem is beszélve

fel kell készülni, hogy az autóipar termelése visszaeshet, részben a kereslet miatt, részben amiatt, hogy az elektromos autókba sokkal kevesebb alkatrész kell.

Ne feledjük, Győrben és környékén az autógyártás nemcsak az Audi jelenti, hanem rengeteg beszállítót, kis- és középvállalatot is.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4314763810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása