FELROBBANT GYŐRBEN EGY CSALÁDI HÁZ KAZÁNJA! Két embert kórházba vittek
2019. április 17. írta: BoldiG

FELROBBANT GYŐRBEN EGY CSALÁDI HÁZ KAZÁNJA! Két embert kórházba vittek

tuzeset-_blog-hulladekvadasz-hu.jpg

Éjfél után nem sokkal érkezett a hír, hogy felrobbant egy győri családi ház kazánja.

A lakók időben el tudták hagyni az épületet, amikor felrobbant egy kazán, a győri Csalogány utcában.

Az alagsorban tárolt farakás és a berendezési tárgyak égő látványa fogadta a helyszínre kiérkező győri hivatásos tűzoltókat. A robbanás következtében kidőlt a válaszfal, az ablakok kitörtek.

Két vízsugárral körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat. Mivel a helyiségben gázkazánt és vegyes tüzelésű kazánt is találtak, a gázszolgáltató szakembereit kérték a helyszínre.

Információk szerint a mentők a két lakót kórházba szállítják.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6814770448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása