ELGÁZOLTAK EGY 13 ÉVES FIÚT GYŐR KÖRNYÉKÉN: Egy jármű takarásából lépett az autó elé
2019. április 18. írta: Cseri Pali

ELGÁZOLTAK EGY 13 ÉVES FIÚT GYŐR KÖRNYÉKÉN: Egy jármű takarásából lépett az autó elé

gazolas_1.jpg

Elütött az autó egy 13 éves fiút, aki kellő körültekintés nélkül szaladt át az úttesten Koroncón.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt április 17-én 18 óra 30 perckor Koroncó belterületén. Egy 13 éves fiú akart átkelni az úttesten, azonban közlekedése során kellő körültekintés nélkül, egy parkoló jármű takarásából lépett az úttestre, majd futva próbált átjutni a szemközti oldalra. Az arra szabályosan haladó autó vezetője észlelte ugyan a gyermeket, vészfékezett, de az ütközést elkerülni nem tudta, így a gyalogost a gépkocsi bal elejével elsodorta. A fiú a baleset során megsérült, őt a mentők kórházba vitték. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gyalogosok figyelmét arra, hogy mindig figyelmesen lépjenek le a járdáról, vegyék figyelembe a közeledő jármű távolságát és sebességét, valamint soha ne lépjenek takarásból az úttestre!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7514773218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása