EP VÁLASZTÁS 2019: Erdősávot szeretne az Ipari Park köré az LMP Győrben
2019. április 18. írta: Cseri Pali

EP VÁLASZTÁS 2019: Erdősávot szeretne az Ipari Park köré az LMP Győrben

lmp.jpg

Sajtótájékoztatót tartott szerda kora délután a győri belvárosban Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője. Itt az is kiderült: erdősávot szeretnének az Ipari Parkhoz.

„A mostani Európai Parlamenti választások tétje, hogy lesz-e olyan párt, amely a klímaváltozás ellen emeli fel a szavát” – kezdte a Baross Gábor úton megtartott sajtótájékoztatóján Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője, majd áttért a Győrt közvetlenül érintő kérdésekre.

Ahogy fogalmazott tény, hogy az Ipari Parkban működő cégek a legmodernebb technikával felszereltek, azonban azokban a levegőszűrő berendezéseket gyakrabban kellene ellenőriztetni és ha szükséges karbantartani, cserélni. Ha ez megtörténne, akkor kevesebb ipari porhulladék kerülne a levegőbe, s így a környéken élők is kevésbé lennének kitéve a környezeti ártalmaknak. Emellett fontos lenne, hogy az területre egy erdősávot telepítsenek, amely így természetes szűrőként funkcionálna.

– Az erdősáv helyének kérdésében rugalmasak vagyunk, de szorgalmazzuk, hogy ez – állami finanszírozásból – minél előbb megvalósuljon! Aki az LMP-re szavaz a májusi EP választásokon, az a környezetvédelem és a klímaváltozás elleni harc mellett teszi le a voksát – zárta szavait az országgyűlési képviselő.

(győrplusz)

Fotó: Mekliz Fotó Kovács Norbert

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1914773632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása