KERESIK A GYŐRI BOLTI “RÉMET”! Ha emlékszik, vagy összeakadt vele, szóljon be a yardra
2019. április 22. írta: BoldiG

KERESIK A GYŐRI BOLTI “RÉMET”! Ha emlékszik, vagy összeakadt vele, szóljon be a yardra

tolvaj-pennykep-police-hu.jpg

Hát, szóval itt van ez a másfél (!) hónappal ezelőtti eset, ami miatt a győri rendőrök a lakosság segítségét kérik a feltételezett elkövetőjének azonosításához.

A győri rendőrök lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint a bejelentő - idén március 8-án 17 és 18 óra között - Győrben, a Tihanyi Árpád út egyik boltjában elhagyta a pénztárcáját, az abban lévő bankkártyával, készpénzzel és egyéb iratokkal együtt, amit egy ismeretlen férfi megtalált, majd ellopott.

A bolt biztonsági kamerája felvételt készített a bűncselekmény feltételezett elkövetőjéről.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5914779462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása