ÚTLEZÁRÁS! KIGYULLADT GYŐR ELŐTT EGY AUTÓ AZ M1-ESEN. Hárman meg is sérültek
2019. április 22. írta: BoldiG

ÚTLEZÁRÁS! KIGYULLADT GYŐR ELŐTT EGY AUTÓ AZ M1-ESEN. Hárman meg is sérültek

rendorseg-autoajto.jpg

Pár perce kaptuk a hírt, hogy Bőny közelében félpályán halad a forgalom Budapest felé.

Szalagkorlátnak ütközött és kigyulladt egy személyautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 107. kilométernél. A lángokat még sikerült eloltaniuk a helyszínen tartózkodóknak, mielőtt a győri hivatásos tűzoltók kiérkeztek. Az egység áramtalanította a gépkocsit és visszahűtötte a jármű motorterét.

Az első hírek szerint hárman megsérültek a balesetben, amely miatt az érintett sztrádaszakaszon félpályán halad a forgalom.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1014779666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása