A GYŐRIEK IMÁDJÁK A PÜSPÖKERDŐT: Kár lenne, ha nagy részben letarolnák!
2019. április 23. írta: Cseri Pali

A GYŐRIEK IMÁDJÁK A PÜSPÖKERDŐT: Kár lenne, ha nagy részben letarolnák!

puspokerdociml.jpg

Az ünnepek alatt megtelt a Püspökerdő! Nyugodtan ki lehetett volna tenni a "megtelt" táblát. Persze aki nem csak az autóval is megközelíthető játszótérig és szalonnasütő helyekig akart kirándulni, az bőven talált néptelen utakat is.

psopokwerdo1.jpg

Ilyenkor látszik mennyire igénylik a győriek a friss, tiszta levegőt és a zöld lombokat.  

puspokerdo2_1.jpg

Most örülünk igazán, hogy 2015-ben sikerült megakadályozni az erdő egy részének a kivágását, amikor Borkai Zsolt az EYOF miatt akart 30 hektár erdőt letarolni és a helyére kajak-kenu pályát építeni.

puspokerdo3.jpg

Később még népszavazást is indítottak az ellenzők az erdő megmentése ügyében.

Szóval, éljen a Püspökerdő!

puspokekerdo4.jpg

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3314781270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása