BRUTÁL VISSZAESŐ CSALÓ GYŐRBEN: még csak 22 éves, de már 14-szer ítélték el, most bankkártyákkal kavart
2019. április 23. írta: Cseri Pali

BRUTÁL VISSZAESŐ CSALÓ GYŐRBEN: még csak 22 éves, de már 14-szer ítélték el, most bankkártyákkal kavart

 csalonet.jpg

A Győri Járási Ügyészség információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettének minősített esetével vádol egy fiatalembert, aki az interneten jogtalanul megszerzett bankkártya adatokkal 12 esetben indított tranzakciókat a sértett bankszámlájának terhére.

Az elkövető a sértett bankkártyájának adatait az interneten vásárolta meg, és azokkal közel egymillió forint értékben vásárolt az interneten. A tranzakciók közül azonban csak hat alkalom volt sikeres, összesen 246.352 forint erejéig. A további vásárlásokat a számlavezető pénzintézet fedezethiány, majd a bankkártya letiltása miatt elutasította.

A 22 éves elkövetővel szemben – akit vagyon elleni bűncselekmények miatt már 14 alkalommal ítéletek különböző büntetésekre, és aki ellen jelenleg is számos büntetőeljárás van folyamatban – különös visszaesőként, hét és fél évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9214781652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása