ELFELEJTÜNK VEZETNI? SZABÁLYTALAN SÁVVÁLTÁS ÉS GYORSHAJTÁS GYŐRBEN: Egy nap két baleset könnyelműség miatt
2019. április 25. írta: Cseri Pali

ELFELEJTÜNK VEZETNI? SZABÁLYTALAN SÁVVÁLTÁS ÉS GYORSHAJTÁS GYŐRBEN: Egy nap két baleset könnyelműség miatt

balesetgyor1.jpg

Balesetekhez vezetett a szabálytalan sávváltás és a sebesség helytelen megválasztása Győrben.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, a Fehérvári út és Szigethy Attila út kereszteződésében található körgeometriás csomópontban április 23-án 14 óra 17 perckor. Egy 35 éves téglási férfi közlekedett tehergépjárművel a Fehérvári úton, a Kacagány utca felől, a Szigethy Attila út irányába. A körgeometriás csomóponthoz érve szabálytalanul váltott sávot, amelynek következtében vontatmánya jobb oldalával nekiütközött egy szabályosan, vele azonos irányban haladó autónak. A baleset következtében személyi sérülés nem történt

balesetgyor2.jpg

Még aznap anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 115+500. kilométerszelvényénél Győr térségében. Egy 41 éves encsi nő közlekedett személygépkocsival az autópályán Hegyeshalom felől, Komárom irányába. Haladása során járműve sebességét nem az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg, amelynek következtében az autó a nedves aszfalton megcsúszott, és a bal oldali szalagkorlátnak ütközött.

balesetgyor3_1.jpg

A baleset során személyi sérülés nem történt. A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Fotó: police.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6614785470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása