AUTÓZGATTAK A GYŐRI ZSARUK: ingyen vitték volna az építőanyagot, de megbuktak (VIDEÓVAL!)
2019. május 03. írta: BoldiG

AUTÓZGATTAK A GYŐRI ZSARUK: ingyen vitték volna az építőanyagot, de megbuktak (VIDEÓVAL!)

betores-szerszamok-police-hu.jpg

A győri járőrök egyik férfit a helyszínen elfogták, társát pedig megbújva, az építkezés közelében lévő fás-bokros területen találták meg.

A járőrök Győrben, a Móricz Zsigmond rakparton folytattak terepszemlét gépkocsijukkal május 1-én éjjel 11 órakor és egy építkezés mellett elhaladva gyanúsan viselkedő férfiakra lettek figyelmesek. A rendőrök megálltak, hogy ellenőrizzék őket, azonban a felszólításuk ellenére mindegyikük futni kezdett az ártér irányába.

Az intézkedő járőrök egyiküket még a helyszín közelében utolérték, míg társát tovább keresték. A járőrök az építkezéssel szemben lévő területet átvizsgálták, ahol összekészítve több, padlófűtéshez használható, feltekercselt csövet találtak. Alig fél óra elteltével az ártér egy fás-bokros területén megbújva rátaláltak a másik bűncselekményben résztvevő férfira.

A 46 és 38 éves győri lakosokat elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, majd tegnap, lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.  

Az esetről készült videó itt látható:

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1014800888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása