EMBERFELETTI MUNKÁT VÉGEZNEK A PETZ ALADÁR KÓRHÁZBAN! Csak ápolóból, 100(!) hiányzik
2019. május 21. írta: BoldiG

EMBERFELETTI MUNKÁT VÉGEZNEK A PETZ ALADÁR KÓRHÁZBAN! Csak ápolóból, 100(!) hiányzik

petzaladarkorhaz.jpg

Több, mint 120 orvos, szakdolgozó és ápoló hiányzik a Petz Aladárból - derült ki az ATV Híradójából.

Győrbe ápolókat már szakképesítés nélkül is felvennének, sőt még az OKJ-s képzés költségét is átvállalná a kórház. A jelenleg ott dolgozók emberfeletti módon, rengeteg túlórával kompenzálják a létszámhiányt.

A Petz Aladár ápolási igazgatója elmondta, csak ápolóból 100-at tudnának felvenni, hogy ne kelljen túlórázni.

Az országos helyzetről is készített összefoglalót az ATV és ezzel kapcsolatosan megkeresték az Emberminisztériumot, a hatalmas létszámhiányra reflektálandó, de ők csupán annyit mondtak, hogy a jelenleg is zajló bérfejlesztéseknek köszönhetően több ezerrel több orvos dolgozik most már az egészségügyben és sok fiatal is ezt választja.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4014842410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása