NINCS PÉNZE A GYŐRI KORMÁNYHIVATALNAK VÉCÉPAPÍRRA! Hivatalos papír van róla
2019. május 23. írta: BoldiG

NINCS PÉNZE A GYŐRI KORMÁNYHIVATALNAK VÉCÉPAPÍRRA! Hivatalos papír van róla

wcpapirtarto-ures.jpg

Ha valami vicclapban olvasnánk, akkor talán jót mosolyognánk rajta, de ez itt a győri valóság.

Az Index egyik olvasója ügyet intézett ma reggel a Győri Járási Hivatalban - lehet például személyit, útlevelet, jogsit intézni, bejelenteni a lakcím változását.

Ügyintézés közben fel kellett keresnie a mosdót a hivatalban, és nem várt meglepetéssel szembesült.

Ahogy azt az Indexnek küldött üzenete is nyomatékosítja:

Alulírott, ezt tapasztalta a kormányzati ügyintézés során! XXI. század. Európai Parlamenti választások előtt! Mit akarunk. Ez abszurdum.

A sérelem tárgya, hogy a Győri Járási Hivatal Kormányablakának vécéjében olvasónk nem talált sem vécépapírt, sem szappant, de még kéztörlőt sem.

Csoda, hogy van víz! – jegyezte meg egy ponton.

Sokan csak valószínűleg legyintenénk erre a hiányosságra, hiszen lássuk be, naponta találkozhatunk hasonlóval. De nem így az öntudatos olvasónk!

PECSÉTES, FŐOSZTÁLYVEZETŐI ALÁÍRÁSSAL ELLÁTOTT JEGYZŐKÖNYVET KÉSZÍTTETETT OTT HELYBEN.

Mindehhez pedig egy képet is csatolt a lapnak, amelyet az Indexen megnézhet.

Amikor pedig olvasó azt sérelmezte, hogy a betévedő polgároknak nem, csak a kormányhivatal dolgozóinak van lehetősége és joga "kulturált módon elintézni ügyeiket (WC)", akkor a kormányablaktól egészen egyszerűen csak azt a választ kapta:

“KORLÁTOZOTTAK A LEHETŐSÉGEIK, SAJNOS ERRE NINCS KERET.”

Így lett hivatalos papír arról, hogy a kormányablaknak nincs pénze vécépapírra.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5714852612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása