KÁBSZERES SOFŐRT FOGTAK GYŐRBEN. Lapult is még nála egy kis cucc
2019. május 30. írta: BoldiG

KÁBSZERES SOFŐRT FOGTAK GYŐRBEN. Lapult is még nála egy kis cucc

kabitoszer-pollice-hu-01.jpg

Normál közúti ellenőrzésnek indult.

A győri rendőrök közlekedésrendészeti ellenőrzés során igazoltatták egy gépjármű vezetőjét tegnap este fél nyolckor Győrben, a Vándor utcában. A járművezető adatainak ellenőrzésén túl az intézkedők átvizsgálták az autót is, amelynek alkalmával – egy gyufás dobozban – bruttó 11,7 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

A férfit a járőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a 35 éves férfival szemben alkalmazott drogteszt is pozitív lett.

Ezért őt a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6914870142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása