A SZERELEM BAZI SÖTÉT VEREM: Féltékenységből mellkason szúrta a munkásszállón,  letartóztatják
2019. június 18. írta: Cseri Pali

A SZERELEM BAZI SÖTÉT VEREM: Féltékenységből mellkason szúrta a munkásszállón, letartóztatják

kes2.jpg

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a napokban egy Győr környéki munkásszállón a szerelemféltésből kialakult vitát azzal zárta le, hogy haragosát mellkason szúrta.

A bíróság a megalapozott gyanú fennállását emberölés bűntettének kísérlete miatt megállapította és a legsúlyosabb, személyi szabadság elvonásával járó bírói engedélyes kényszerintézkedés elrendelését indokoltnak látta figyelemmel arra, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén az eljárás során elérhetetlenné válna. E körben a bíróság rámutatott arra, hogy a gyanúsítottnak győri kötődése nincs, más városból érkezett és a hétvégi események miatt sem a munkavégzése, sem pedig a munkáltató által biztosított lakhatása nem megoldott.

A bíróság a határozat indokolásában hangsúlyozta, hogy az eljárás nehezítésének veszélye is fennáll, hiszen a gyanúsított élettársának tanúkénti kihallgatása az eljárásban szükségessé válik, ezért a tanú befolyásolásának lehetőségére figyelemmel is indokolt a letartóztatás elrendelése.

A gyanúsított és a sértett régebb óta haragos viszonyban állnak, korábban egy alkalommal pedig már előfordult, hogy agresszióba fordult a vitájuk, ezért ugyancsak fennáll a bűnismétlés veszélye is.

A döntés végleges.

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3814900206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása