HÁROM ETIKAHUSZÁRT IS KERES A GYŐRI RENDŐRSÉG: Kocsikat “kaszáltak” el, majd menekültek
2019. június 18. írta: Cseri Pali

HÁROM ETIKAHUSZÁRT IS KERES A GYŐRI RENDŐRSÉG: Kocsikat “kaszáltak” el, majd menekültek

harmas_kari.jpg

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik az alábbi három baleset körülményeinek felderítésében, a balesetet okozó személyek megtalálásában.

Ismeretlen sofőr fekete színű gépjárművel közlekedett 2019. június 15-én 11 óra 40 perckor Győrött, a Fehérvári út 3 szám alatt található áruház előtti parkolóban, amikor feltehetően parkolás közben, járműve jobb elejével nekiütközött egy ott parkoló Toyota típusú személyautónak, majd adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

Egy másik személy gépjárműjével 2019. május 22-én 17 óra és május 23-án 7 óra 45 perc közötti időben, Győrben, a Hédervári út 3. szám alatti Posta parkolójában, feltehetően tolatás közben, nekiütközött egy ott szabályosan parkoló gépjárműnek. A sofőr adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott.

A harmadik balesetet okozó sofőr tehergépjárműjével 2019. június 7-én 14 óra 11 perckor Győrben közlekedett a Pesti úton, a Mártírok út irányába. Közlekedése során a Mártírok úti kereszteződésben a Kardán út irányába lekanyarodott egy munkaterületre, amikor feltehetően figyelmetlenségből, jobb hátsó részével nekiütközött egy, a kereszteződésben forgalmi okból, a Tilos jelzésnél várakozó személyautó bal hátuljának. A tehergépjármű vezetője megállás és adatainak hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott.

A balesetekben személyi sérülés nem történt.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győr Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3414900450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása