NEM ELÉG, HOGY NEM VOLT JEGYE, DE MÉG MEG IS VERTE A KALAUZT: A győri zsaruk lekapcsolták
2019. június 20. írta: Cseri Pali

NEM ELÉG, HOGY NEM VOLT JEGYE, DE MÉG MEG IS VERTE A KALAUZT: A győri zsaruk lekapcsolták

kalauz_1.jpg

A győri rendőrök egy 36 éves román férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

Bejelentés érkezett a rendőrségre  tegnap délután arról, hogy a Budapestről Győr felé közlekedő személyvonatról egy jegy nélkül utazó férfit szállított le a jegyvizsgáló Nagyszentjános vasútállomáson. A férfi azonban újra felszállt a szerelvényre és lábát megrúgva, arcát megütve bántalmazta a kalauzt. A helyszínre érkező járőrök a bántalmazót elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók - őrizetbe vétele mellett - közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt A gyanúsítottként hallgatták ki a 36 éves S. G. román állampolgárt.

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7114903808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása