MÁRA BRUTÁLIS UV-B SUGÁRZÁS VÁRHATÓ! Ma is élmény és ne rémálom legyen a strandolás, napozás
2019. június 30. írta: BoldiG

MÁRA BRUTÁLIS UV-B SUGÁRZÁS VÁRHATÓ! Ma is élmény és ne rémálom legyen a strandolás, napozás

uv-b.jpg

Az előrejelzés szerint ma derült, napos, száraz idő várható. 

Több helyen megélénkül, a Kisalföldön helyenként megerősödik a déli, délnyugati szél. A hőmérséklet kora délután 30 és 35 fok között várható, késő estére 20 és 27 fok közé hűl le levegő.

FIGYELMEZTETÉS!

Vasárnap extrém UV-B sugárzás várható Az Országos Meteorológiai Szolgálat felhívja a figyelmet arra, hogy a figyelmeztetési értéket meghaladó, 8.0-es (extrém) UV-B sugárzás várható. Kérjük, fokozottan védekezzenek a napsugárzás által okozott leégés ellen. Amennyiben lehetséges napközben 11:00 és 15:00 óra között kerüljék a napozást. Vállat takaró póló, szalmakalap, illetve fényvédő krém használata mindenképpen javasolt. Normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet. 

A várható UV-B értékek területi eloszlására az OMSZ a következő térképet bocsátotta ki:

uv-b-max-elorejelzes0630.jpg

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2114918548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása