GYERE HAZA GYURI GYŐRBE! - Lopiland főnöke szerint hülye vagy, ha külföldön maradsz
2019. július 13. írta: BoldiG

GYERE HAZA GYURI GYŐRBE! - Lopiland főnöke szerint hülye vagy, ha külföldön maradsz

korrupcio-majommal-tenytar-hu.jpg

Oly napra ébredtünk feleim, amikor már a kormány is azt kommunikálja, hogy itthon nincs migráncs! 

Az évek óta tartó harc meghozta a gyümölcsét, Orbán győzött, megvédte az országot, becsicskította Brüsszelt, már nem a Gyuri a Soros, úgyhogy szépen haza lehet jönni.

Mert ugye azzal mindenki tisztában van, hogy a közel egymillió magyar nem azért ment külföldre, mert itthon megalázóan alacsonyak a bérek, de kiemelkedően magas a hülyék száma. Hanem azért, mert kell a tapasztalat. Menjél fiam, lássál világot, tanuljál, okosodjál, aztán ha már nagyon okos vagy, akkor húzzák gyorsan haza, mert a tikoknak este enni kell adni!

Kimentek hát idegenbe fiaink és lányaink kalandozni, mint Árpádék. Felpattantak lovaikra, és vágtattak a nyugatra. Arra a nyugatra, ahová “begyűrűzött a multikulti, és minden, ami együtt jár az idegen kultúrák együttélésével: mindennapos konfliktusok, bűnözés, antiszemitizmus és terrorizmus. Azt már ne is említsük, mert Mariska néni mentem beesik az almárium mögé ijedtében, hogy a politikai korrektség jegyében mára sok nyugati országban megszűnt a szólás- és véleményszabadság. Ki hallott már ilyet? Hát milyen világot élünk! A dekadens nyugaton be kell fogni a pofánkat? Hát ugye mennyivel jobb itthon, ahol le lehet írni, hogy O1G. Ez ám a szólásszabadság!

A nyugat tele van migránccsal, magas a bűnözés, alacsony az adó, a rezsit meg nem kamuból csökkentik, pusztán csak nem nyerészkednek annyit a gáz árán. A különböző kultúrák egymás mellett élése pedig már az álmoskönyv szerint is minimum egy katasztrófa, meg az öreg Tibi bácsi is mondta múltkor a zöldségesnél, hogy nem jó a szlovák slivovicára kőbányait inni, mert összevesznek, de cefetül.

A külföldre vándorolt magyarok valójában hősök, akik kimerészkedtek Viktor atyuska ölelő, óvó karjaiból a farkasok közé. Vagy éppen szerencsétlen megvezetett bolondok, akiket a szadesz meg az elvtelen haverjaik olyan szövegekkel vertek át, hogy lehet nyitni cukrászdát Bécsben, aztán a csontos ujjú osztrák bárisnyák majd jól fizetnek a hetyke magyar legények öleléséért. Persze jobb azt képzelni, hogy fiaink és lányaink kurucos elszántsággal gyalogoltak be a labancok közé, hogy ellessék titkaikat, elborzadjanak erkölcsi romlottságukon, és hazatérve ezt egy több milliónyi közpénzből forgatott hányingerkeltő videóban tárják az itthoni tudatlanok elé. Még szerencse, hogy itthon nyugodtan haza lehet menni a sötétben, csak mondjuk Győrben kerüljük a szökőkutakat, ugye.

A szemérmetlen szervilizmus, a mindent átható propaganda bűze lengi be ezt a videót, de akinek van füle a NER-hez, hallja is benne az intő fenyegetést. Ki lehet menni vigéckedni, kell is az a magyarnak, hogy rajoskodjon kicsit, de aztán coki haza, mert úgyis megtalálunk! Asszonynak a konyhában, csuhásoknak a templomban, magyarnak pedig az ugaron a helye. Viktor is megmondta.

kép: tenytar.blog.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3214942676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása