NEKED SEMMIBE NEM KERÜL, HÁROM EMBERNEK VISZONT AZ ÉLETET JELENTI! - Adj vért nyáron is!
2019. július 17. írta: Rát Mátyás

NEKED SEMMIBE NEM KERÜL, HÁROM EMBERNEK VISZONT AZ ÉLETET JELENTI! - Adj vért nyáron is!

veradas.jpg„Neked egy óra, három embernek az élet” elnevezésű kampányt indít idén nyáron a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat július 1-je és szeptember 1-je között.

Az aktivitás fő célja, hogy a nyári hónapokban is felhívják a figyelmet az önkéntes véradás fontosságára, valamint arra, hogy ilyenkor is szükség van a megfelelő mennyiségű vér biztosítására. Azok, akik vért adnak, egy személyes köszönőkártyát kapnak, amelyen egy egyedi kód is található. A kódot a www.voroskereszt.hu/veradasnyar oldalon tölthetik fel a véradók. A feltöltők között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

A megadott programokon kívül munkanapokon, 7.00-15.30 óráig a Regionális Vérellátó Központban várják a vért adni szándékozókat (Győr, Magyar u. 8.) Mivel minden családban előfordulhat, hogy a család egyik tagjának vagy ismerősének vérre vagy vérkészítményre van szüksége, kérnek minden jó szándékú, segítőkész embert, jelentkezzen véradásra.

A győri Regionális Vérellátó Központ és a Magyar Vöröskereszt területi szervezeteinek jövő heti programja a következő.                         

Július 22. hétfő: Győrságon az IKSZT épületében lesz kiszállásos véradás 16.00-19.00 óráig.

Július 23. kedd: Soboron a Kultúrház épületében lesz kiszállásos véradás 15.00-16.30 óráig, majd Rábaszentandráson a Faluházban 17.00-19.00 óráig.

Július 24. szerda: Mosonszentmiklóson az Általános Iskola épületében lesz kiszállásos véradás 15.30-19.00 óráig.

Július 25. csütörtök: Rábaszentmihályon lesz kiszállásos véradás 16.00-19.00 óráig a Kultúrház épületében.

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1314960812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása