MOBILOZÓ GYŐRI HÖLGYIKE, NEM ÉRT RÁ FIGYELNI! Csakhogy szembe jött egy busz
2019. július 21. írta: BoldiG

MOBILOZÓ GYŐRI HÖLGYIKE, NEM ÉRT RÁ FIGYELNI! Csakhogy szembe jött egy busz

buszosbaleset-0720-gyor-cimlap.jpg

A győri rendőrök egy női sofőrt vettek elő, mert a mobiltelefonját nézte vezetés közben.

Személyi sérüléssel is járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, a Tihanyi Árpád úton tegnap reggel fél 9-kor. Egy 33 éves nő eddig tisztázatlan okok és körülmények között a Buda utcai kereszteződésben áttért a szemközti sávba, és nekiütközött egy autóbusznak. 

buszosbaleset-0720-gyor-01.jpg

buszosbaleset-0720-gyor.jpg

A helyszínre kiérkező egyenruhásoknak az asszony elmondta, hogy a lábán elhelyezett (!) mobiltelefont nézte az ütközés előtt. Amikor a rendőrök átnézték a papírjait és ellenőrizték a sofőrt, megállapították a biztonsági övét nem csatolta be és a vezetői engedélyének orvosi érvényessége is lejárt. Ez utóbbiért helyszínbírságot szabtak ki rá. 

buszosbaleset-0720-gyor-02.jpg

A baleset során az asszony megsérült, őt a kiérkező mentők vitték kórházba.

A közúti közlekedési baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6014973282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása