HATALMAS A DUGÓ GYŐRNÉL AZ M1-ESEN! Két embert mentők vittek, négy autó karambolozott
2019. augusztus 18. írta: BoldiG

HATALMAS A DUGÓ GYŐRNÉL AZ M1-ESEN! Két embert mentők vittek, négy autó karambolozott

mentoauto.jpg

Mostanra tudott megindulni újra a forgalom mindkét sávban.

Ma reggel fél 10 után pár perccel, személyi sérüléssel is járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 117-es kilométerszelvényénél, Győr térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között négy személygépkocsi ütközött. 

A balesetben - az elsődleges információk szerint – két személy sérült, őket a mentő elvitték. A szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, a leállósávban haladt.

Az érintett útszakaszon nagy a torlódás, a forgalom lassan halad. Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A szemle és a műszaki mentés mostanra befejeződött, a forgalom mindkét sávban megindult, a torlódás fokozatosan csökken az érintett útszakaszon.

A rendőrök arra figyelmeztetik a közlekedőket, hogy továbbra is nagy a forgalom Győr-Moson-Sopron megye útjain, kiemelten az M1-es autópályán, ezért kérjük az úton lévőket, hogy a sebességhatárok betartására, az út- és látási viszonyokra figyelemmel közlekedjenek!

Legyenek türelmesek, vezessenek kissé lassabban, óvatosabban! Haladásuk során tartsanak nagyobb követési távolságot, és legyenek toleránsabbak, ha az utak zsúfolttá válnak!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6715014458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása