SZERETNE HALOTTAKKAL KÁVÉZNI GYŐRBEN REGGELENTE? Vegyen itt lakást, garantált az élmény
2019. augusztus 22. írta: Smitt Róbert Író

SZERETNE HALOTTAKKAL KÁVÉZNI GYŐRBEN REGGELENTE? Vegyen itt lakást, garantált az élmény

temetohaz1.jpg

Először azt hittem, rosszul látok, valami gonosz tréfát űz velem az agyam, esetleg a lidérces természetfeletti, de rá kellett jönnöm, tényleg igaz, amit látok: egy temető közvetlen közelébe, sőt majdnem a temetőbe, építenek egy társasházat Győrben. 

Ezt Örkény Pista bácsi sem tudta volna abszurdabban elképzelni, szépen látszik is a képeken a műremek, ami a mértéktelen cinizmust emeli még egy szinttel feljebb. 

temetohaz2.jpg

Komolyan, ki az a “lángelme”, aki ilyen formán álmodik meg egy lakóházat egy temető közelében, ki az aki engedélyezi, és nem mellesleg, ki az, aki megépíti, és nem szól, hogy gyerekek, kurva nagy gáz van ám? 

temetohaz6.jpg 

A kérdés egyébként költői, ott van minden a táblán. Ki merték rakni! Én, ha szakember lennék, elbújdosnék szégyenemben. Kivéve, ha direkt így akarták a leendő lakók, amit nehezen tudok elképzelni, bár ki tudja. Lehet, hogy valami Walking Dead-rajongók költöznek be, vagy nagy horror-funok, akik reggelente sírok felett szeretnek kávézni, mert az milyen romantikus, vagy este borozgatni, hátha látják a Jóska bácsit kikelni a sírból, mert az a hír terjed a városban, hogy a Jóska bizony  vámpír, no, meg zombi. 

temetohaz3.jpg

De hogy ennyire ráépíteni egy házat a temetőre, már majdnem szentségtörés, emberek. Hány ember forog most a sírjában, legalább kétvárosnyi? És milyen nagy hangzavar lesz majd, a sok sírban forgó halott miatt. Józsi, mi ez a moraj?, kérdezi majd egy leendő lakó rokona, ha eljön látogatóba. Ne is törődj vele, Pistikém, csak a halottak mocorognak, mert hisztisek. 

temetohaz4.jpg

De ha egyszer a szellemek is beindulnak, lesz nemulass!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1115019772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása