GYŐRBEN EGYELŐRE NEM ALAKÍTJÁK ÁT AZ INGYENES PARKOLÓT: Egy pályázat sem érkezett
2019. augusztus 30. írta: Smitt Róbert Író

GYŐRBEN EGYELŐRE NEM ALAKÍTJÁK ÁT AZ INGYENES PARKOLÓT: Egy pályázat sem érkezett

parkesz_gyor_h_baranyai_edna.jpg

A Győr-Szol zrt. úgy alakítaná át a győri Petőfi híd alatti parkolót, hogy az autók rendezettebben tudjanak megállni, s a terület később akár díjköteles is lehessen. Döntés ugyanakkor nem született a fizetőhálózatba vonásról.

A Közbeszerzési Értesítőben nemrégiben jelent meg annak a tendernek az eredményhirdetése, amelyet a győri önkormányzat százszázalékos tulajdonában lévő Győr-Szol zrt. a Petőfi híd alatti parkoló átalakítására írt ki. A belvárosi, a Rába hullámterében lévő – s ezért áradás esetén időnként víz alá kerülő – területen jelenleg 160 autó várakozhat ingyenesen, s miután a városrészben mindenhol másutt fizetni kell ezért, többnyire telt ház tapasztalható. 

A tájékoztatóból ugyanakkor az derül ki, hogy a pályázat eredménytelen lett, miután egyetlen ajánlat sem érkezett.

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

 

Fotó: H.Baranyai Edina

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5915032142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása