FENNAKADT A RENDŐRÖKÖN A KÁBSZERES GYŐRI SUHANC! Két plázázás között egy kis mariska?
2019. szeptember 10. írta: BoldiG

FENNAKADT A RENDŐRÖKÖN A KÁBSZERES GYŐRI SUHANC! Két plázázás között egy kis mariska?

kabitoszer-pollice-hu-01.jpg

A győri rendőrök kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy helybéli 17 éves fiatalt.

Az egyik győri bevásárlóközpont előtt igazoltattak a rendőrök 2019. szeptember 9-én 18 óra körül egy csoport fiatalt. Az intézkedéskor átvizsgálták a ruházatukat is, ennek során az egyik 17 éves fiatalkorú zsebében kábítószergyanús növényi származékot találtak. A fiatal a járőrök kérdésére válaszolva elismerte, hogy a napokban valóban fogyasztott kábítószert, ezért őt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott.  

A rendőrkapitányságon a nyomozók a fiatalkorút kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

fotó: illusztráció

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

----------------------

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4015060358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása